En tur till Ekilla

elli ekillaPia och Elli tog en ridtur till Ekillabadet. En tur till ladan, upp till teknikbacken och sedan till Ekillabadet och tillbaka tar totalt ca tre timmar i blandat tempo.

De tog stigen nedanför åsen till badet och sedan gångstigen uppe vid stora vägen tillbaka.

Rekommenderat att rida när det inte är så mycket folk i rörelse.

Teknikbacken

Tack vare lite tips från Maria på torget och Pias äventyrslusta så har vi hittat till Teknikbacken. Det är en riktigt bra ridtur och bra träning i backen.

I slutet på maj så var vi ett gäng som tog oss an turen och dessutom hittade en supteknikbackenermysig väg mot Ekilla.

 

 

 

 

 

Leo tog täten och Mimmi mös efter honom.

leo vid ekillaekilla

 

Uppvisning på Säva

1 maj var Glimten och Leo iväg på en uppvisning på Säva ridcenter. Som en del i Stockholms westernryttare var de med i en uppvisning under ”Hästivalen”. Leo fick givetvis vara Lilla gubben och Linnéa var Pippi. Glimten fick äran att gestalta Tornado och Pia var Zorro. Som alltid, succé! De skötte sig galant. pippi och zorrosäva 1

Vår på Lilla Hällby

IMG_3030

Nu är våren här!

Vi har hunnit fira påsk och njuta av några dagar med sol. Pia och Anci passade på att IMG_3011
påskpynta hästarna och ta en tur förbi Brunnsta.

 

Med våren kommer värmen och det mindre roliga är alla insekter som vaknar till liv. Första myggan och första fästingarna har visat sig…. Dags att plocka fram myggmedlet…

 

 

 

IMG_3007Busan njuter av solen!

Sommarbete

Lördagen den 26 April fick Kurt, Leo och Glimten byta från vinterhagen till sommarhagen. Underbart att se hästar så glada och livfulla galoppera benen av sig. Extra lyxigt är att de tre killarna har hela 12 ha själva att busa i.  Hagen är kuperad med både skog och öppen yta. Blir de varma har de en stor damm att bada i. 

IMG_7538 IMG_7573 IMG_7588 IMG_7552 IMG_7560